tag:blogger.com,1999:blog-3233205803414631663.post3831018475072726719..comments2023-06-22T11:10:19.664+02:00Comments on lag babymat: EplemosAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/08797357472668062140noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3233205803414631663.post-66108883393555417822011-04-01T20:48:15.690+02:002011-04-01T20:48:15.690+02:00Når du koker maten forsvinner endel næringsstoffer...Når du koker maten forsvinner endel næringsstoffer ut i kokevannet. Det er ikke så mye å snakke om, men det er jo greit å ta vare på den næringen som er der. <br />Du damper maten ved å ha vann i bunnen av gryta, og bruke en dampinnsats til å legge maten på. En sånn som denne foreksempel;<br />http://barebarnemat.blogspot.com/2011/02/mammas-nye-venn-dampinnsatsen.html<br />KristineAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08797357472668062140noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3233205803414631663.post-78373356915134093172011-04-01T20:32:46.152+02:002011-04-01T20:32:46.152+02:00Hvordan damper man mat? Er det ikke å koke?Hvordan damper man mat? Er det ikke å koke?maritahttps://www.blogger.com/profile/07701032735536047614noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3233205803414631663.post-1805017042774471212011-03-31T18:25:23.646+02:002011-03-31T18:25:23.646+02:00Tusen takk for kjempehyggelig kommentar, varmer al...Tusen takk for kjempehyggelig kommentar, varmer alltid med positive innspill! Håper både fingerkjeks og eplemos gikk ned på høykant. <br />Snart kommer oppskrift på nye fingre :)<br />KristineAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/08797357472668062140noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3233205803414631663.post-63129449279858074872011-03-30T16:14:29.904+02:002011-03-30T16:14:29.904+02:00Tusen takk for nok et flott tips! Jeg leser din bl...Tusen takk for nok et flott tips! Jeg leser din blogg hver dag og har blitt så glad for den! Har en gutt på 6 mnd, så vi er godt igang med spising og har brukt mange av dine oppskrifter og tips! Ville bare gi deg ros for dine daglige skriverier med særdeles innholds- og kunnskapsrikt innhold! I morgen skal det blir fingerkjeks og eplemos her iallefall..Ingernoreply@blogger.com