Boken

Oppskrift
Idag har vi feiret storesøster, hun ble to. I den anledning har lillesøster fått smaken på det søte liv. Armene til lillesøster er noen ordentlige fangarmer. Mamma hadde lillesøster på fanget, og satt fredelig og intetanende med en bursdags pin-up i hånden - da fangarmen plutselig angrep. Lillesøster ville også feire bursdag.

Storesøster fikk ikke smake sukker eller noe i nærheten av en pin-up på mange måneder enda, men nå tenker jeg at det er vel hverdagen som teller. At lillesøster smaker (les glefste i seg en halv pin-up) på litt is en dag betyr ikke så mye, når hun blir tilbudt sunn og næringsrik mat flertallet av dagene.

2 comments:

  1. Ja, det er artig når småsøsken kommer etter og raser alle gode intensjoner ;) Husker jeg fant eldstegutten som da var 9 mnd, ved siden av storesøster på 4 år, strålende fornøyd! Han ville også se barne tv OG spise nonstop! Storesøster delte villig og nonstop gikk ned på høykant, samt alt som bare rant nedover halsen osv. Lekkert...

    ReplyDelete
  2. Gode intensjoner står for fall, det er vist bare å innse det :)
    Jeg ser nonstop seansen for meg, og tror det der fort kan skje her og. Vi har allerede reddet både det ene og det andre ut av lillesøsters åpne munn.

    ReplyDelete