Boken

Oppskrift


Mamma har jo tidligere slått fast at lillesøster uten tvil er en carnivore. Den intense smaken skremmer ikke henne, kanskje heller det motsatte - hva nå enn det er.

Nå er endelig grillsesongen her, eller den er ihvertfall her på terrassen vår.  Og mat blir kokkelert, tilberedt og fortært ute. Idag fikk også lillesøster ta del i grillverdens gleder. Hun fikk smake litt av mammas kyllingfilet, eller egentlig spiste hun ganske mye! Kyllingfileten var godt gjennomstekt, men mør. Mamma plukket bort stekeskorpen og tok av små biter. Grillmat falt i smak. Lillesøster glefset det i seg, og før mamma rakk å finne ny bit hylte hun utålmodig og entusiastisk.

Lillesøster fryder seg forresten over å spise ute. Det er i det hele tatt mer spennende ute. Mamma har konkludert med at lillesøster trenger underholdning for å finne måltidene interessante nok til å fullføre dem. Forbipasserende syklister og hunder, samt fluer og sommerfugler, utgjør ypperlig underholdning og måltidene går endelig ned på høykant.

No comments:

Post a Comment