Boken

OppskriftMamma er igang med en systematisering av innlegg, for at det skal bli letter å finne fram i oppskrifter, råd og tips.

Her er første skritt på veien;
En samleside med linker til aktuelle matvarer for de som er helt ferske i matveien. Siden finner du her, eller du kan teste menyen øverst på siden - som stadig blir mer funksjonell! Denne siden finner du under hovedoverskriften "Om".

Jeg kjenner meg meget mer komfortabel i kjøkkenverden enn html-verden - så systematiseringen tar tid! Men, mange bekker små...

6 comments:

 1. Igjen må jeg bare berømme deg for bloggen din! For meg og mange av mine venninner har det blitt selve barnemat-bibelen.

  Supert at du nå systematiserer innleggene:D Hittil har jeg lest hele bloggen bakfra, for å ta utgangspunkt i da Lillesøster var på samme alder som min Lilletupp.

  ReplyDelete
 2. Tusen takk! Blir veldig glad for hyggelige kommentarer, får lyst å lage mer mat :D

  Det var jo en lur måte å gjøre det på, lese bakfra -til jeg får systematisert tilstrekkelig..

  Kristine

  ReplyDelete
 3. Jeg sitter å leser og følger med og gleder meg til minien skal begynne med mat...(leeeenge igjen enda siden han fortsatt er i magen...hihi)

  ReplyDelete
 4. Det er imponerende forberedelse! Håper graviditeten går på skinner :)
  Kristine

  ReplyDelete
 5. Utrolig kjekk blogg! Er akkurat gått i gang med introduksjon av mat til min lille godklump. Jeg ser du skriver at de skal vise når de er mette når de er klar for mat. Jeg ser jo veldig lett når han er mett når vi ammer, men må innrømme at jeg ikke helt vet hva jeg skal se etter når han får fast føde. Foreløpig spiser han det meste som blir gitt ham. Hva mener du er de vanlige tegnene på at de er mette når de får fast føde?

  ReplyDelete
 6. Silje, takk for hyggelig kommentar!
  Når de sier tydelig fra at de er mette når de ammer, så gjør de nok det når de spiser fast føde også. Og det er ikke så annerledes det man ser etter;
  - snur hodet bort fra maten
  - lener seg tilbake i stolen, altså uinteressert
  - nekter å åpne munnen
  - slår bort skjea er jo en klassiker
  Også andre kreative variasjoner av dette.
  Kristine

  ReplyDelete