Boken

OppskriftDette har vært en veldig innholdsrik dag! Lillesøster og mamma befant seg plutselig ute på tur, uten at det var det minste planlagt. Impulsivitet hører til sjeldenhetene!

Før vi viste ordet av det var det lunsjtid, og mamma hadde ingenting å by lillesøster. Mamma hadde ingenting å by seg selv heller, men det ordner seg jo lett. Lillesøster hadde hverken smekka si, eller mateskjea. Da måtte det bli take-away fra Ella's.

Ellas kjøkken er fantastisk! De bruker kun ingredienser med næringsverdi. Innholdslisten på fersken og bananmosen lyder; banan, fersken, konsentrert sitronsaft. Mamma liker korte innholdslister i babymat.

Dessuten er pakningene helt supre. Man skal egentlig sprute ut i en skje, men det er ingenting i veien for å la de små suge maten i seg. Det er jo det de har gjort hittil i livet. Lillesøster slurpet i seg en halv pose fersken og bananmos i et par magadrag - resten forsvant i mamma...

3 comments:

 1. Ja disse liker vi også! :D
  Snuppa mi skal helst slurpe de i seg, mens hun trykker på de ;)

  ReplyDelete
 2. For ein fantastisk blogg! Eg koker også sjølv, og her får eg masse inspirasjon til å lage anna mat enn eg bruker. Supert!!

  ReplyDelete
 3. Lunica - Storesøster elsker også disse! Erfaringen derfra er at det kan være lurt å stappe tuten inn i munnen til den lille før de får den i hendene...

  Ann-Kristin - tusen takk! Hyggelig at du finner noe du kan bruke.

  Kristine

  ReplyDelete