Boken

Oppskrift

Foto; bambino.se


Da lillesøster tok de første prøvende munnfuller av fast føde, fikk hun samtidig vann fra en kopp med myk tupp. Denne har jeg skrevet om her.

Etterhvert har denne koppen bare blitt en biteleke. Lillesøster har tilbrakt så mange familiemåltider med denne koppen som (eneste) underholdning at hun nå ikke forstår at den egentlig skal drikkes av. Derfor har hun fått ny kopp, med hard tupp - sånn for å utvikle oss litt..

Foto; bambino.se
Bambino mateskje er en stor favoritt, men denne supre koppen kommer og høyt på lista. Dersom du irriterer deg bare bittelitt over alle små deler på koppen som må tas fra hverandre for møysommelig å rengjøres - da er dette koppen for deg, eller avkommet ditt! Her er det kun en liten plastventil, som ikke kan tas fra hverandre, og som blir ren og pen i oppvaskmaskinen. Supert!

Ny kopp førte faktisk til at lillesøster drakk vann, og det var jo på tide - hun er jo over 9 måneder.

Bambino selger de jo overalt, men ikke den koppen på bildet under. Den må jo være genial når de blir litt større! Drink all around, så kan de lære seg å drikke av glass uten alt sølet. Mamma er litt lei søl om dagen..

Foto; bambino.se
Foto; bambino.se


3 comments:

  1. den koppen med hard tupp oppå der kjøpte jeg igår og har helt litt sånn saft til 6 mnd baby fra butikken oppi der. ikke engang jeg får noe ut av den når jeg drikker og jeg suger hardt på den! forstår ikke hvordan den 'vakuumknappen' skal fungere. har du noen tips? skal den lille plastikflippen under sugetuten fjernes, eller sitte der? skal den stikkes opp litt? får hvert fall null og niks ut av den! på forhånd takk for svar.

    ReplyDelete
  2. Hei. Jeg lurer på det samme som Ada spør. Det er umulig å få en dråpe vann av den koppen.

    ReplyDelete
  3. Jeg lurer på det samme som Ada og Anonym. Hva er vitsen med sølefri kopp når det ALDRI kommer noe ut av den?

    ReplyDelete