![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_sujtDcIbJ16zPrx03KJx_KurHauo79SmgWv3NyN5Yd0gk-cEjK9F2jSNrAl21QTAgCiIFiTnCj-wJy5MMgmuo4_3mW2-6kkSs2FJIGTx54FNPlm9ZMGTJvKl-7vLhYik9_3PgWBKSofANAVhCO6gWw2GVHmnVooy1kddrJZyb1XU6NerNr2uk=s0-d) |
Bilde fra ikea.no |
Damping av grønnsaker og frukt er den kokemetoden som tar best vare på vitaminer. Koker du grønnsaker i vann forsvinner mye viktig næring ut i kokevannet. Denne dampinnsatsen er min nye venn på kjøkkenet. Den passer i alle gryter, er "sammenleggbar" og billig!
Jeg har kjøpt min på Ikea, men har sett dem på Rema også.
No comments:
Post a Comment