Boken

Oppskrift


Når lillesøsters lunger surkler på tredje uka
Når nattesøvn snart er et ukjent fenomen
Når mindre enn 10 lillesøster bleier til dagen høres ut som en drøm
Når all fast føde som blir servert blir forkastet

- da går det meste litt trått!

Mamma er litt matlei. Etter tilstrekkelig mange mislykkede forsøk frister det lite å lage hverken det ene eller det andre. Det kommer jo bare i retur uansett...

Det er på tide med ferie! I ferien skal vi ta lett på det. Ikke ha så store forventninger til noe som helst. Tilby litt yoghurt, litt avocado og banan. Mat som ikke krever noe. Tanter, onkler og besteforeldre skal få bruke tid sammen med de yndige små - og mammaer og pappaer kan hvile (velfortjent :)), og hente ny inspirasjon og nye krefter.

God påske!

4 comments:

 1. Stå på, du er en superflink mamma. Ikke bare lager du barnematen selv, men du skriver en meget god inspirerende og informativ blogg om det i tillegg. Det er det bare å ta ha seg hatten for ;) God påske!!

  ReplyDelete
 2. God påske!! De fortjener litt ro etter slike travle dager og netter!!! kos dere!

  ReplyDelete
 3. God Påsk och tack för en väldigt inspirerande blogg. Inte alltid lätt att hålla modet uppe när man lagar egen mat till en liten dam med vad mamma tycker alldelles för liten aptit, men när inspirationen går ner och jag tränger lite peppning brukar jag läsa bloggen din!

  ReplyDelete
 4. Takk for hyggelige kommentarer!

  Vi har hatt en aldeles nydelig påske. En pause gjør alltid godt. Det er rart med det. Etter noen late dager i sola er det liksom lettere å akseptere at maten man så møysommelig har laget - blir forkastet igjen :)

  Kristine

  ReplyDelete