Boken

OppskriftLillesøster er ordentlig tufs! Feber og rennende nese. Det er ikke noe gøy, det synes hverken lillesøster eller mamma. Storesøster derimot, hun synes nok at lillesøsters hese stemme er litt morsom...

Nå er vi nede i null mat. Da er det godt vi har puppen, tenker mamma. Den gir både veske og næring - pluss trøst og kos.

Lillesøster har egentlig ammet mindre enn vanlig og, derfor har mamma ikke tilbudt noe annen mat idag. Når de små er så slappe er det greit å fokusere på morsmelk/erstatning. Jeg vil heller at hun drikker melka si, enn at hun får i seg noen få skjeer grøt! Derfor henger mamma puppen ut i tide og utide for å se om lillesøster kan tenke seg en liten skvett. Mange bekker små...

3 comments:

 1. God betring til lillesøster! De seier jo at 10% av morsmelka er antiskoffer, så det er vel berre til å pøse på. Vårt lille puppetroll blir i alle fall fort frisk. Tenkjer vi ammer til de er tenåringer:):) i alle fall ei stund til;)

  ReplyDelete
 2. God bedring!! Her er også lillebror syk, ikke noe stas for noen. Blir mye pupp her og ;)

  ReplyDelete
 3. Takk, og god bedring til lillebror også. Krysser fingrene for at antistoffene kicker inn og at bedring kommer kjapt for begge, en vil jo gjerne ut i dette fine været! Men, prøver å tenke at vi i det minste får unnagjort det verste før påske..
  Kristine

  ReplyDelete