Boken

OppskriftMamma er bitt av iHerb basillen! 

iHerb er en fantastisk helsekostbutikk på nett. Du finner alt du drømmer om, og jeg er så engasjert at jeg blogger om det før jeg faktisk har fått varene... Det er ufattelig dyrt med helsekostprodukter i Norge. Mamma skulle ønske at hun tilhørte det laget av befolkningen som aldri måtte se på prislappen, men det gjør hun ikke - så mitt budsjett på helsekostshopping holder ikke lenge dersom jeg stikker ned i gata for å handle. 

Nå er derimot en ny epoke startet. På iHerb får du ALT hjertet kan begjære av helsekost! Jeg skrev et innlegg om jernrike kornslag til grøtlaging. Der nevner jeg amaranth, teff og kamut som gode grøt alternativer, men disse er litt vanskeligere å få tak i. Finner du en nettbutikk i Norge som selger dem, må du fort ut med 70-80kr for under en kilo. Da kommer postens "hyggelige" satser i tillegg..

Kjøper du varer for under 200kr er det toll og momsfritt, og iHerb sender det for bare $4 opp til 1,3kg. Jeg venter intet mindre enn fem pakker i løpet av de neste ukene.

Har du aldri bestilt fra iHerb, kan du få $5 i rabatt ved første bestilling. Bruk denne koden; YAG914.

Jeg nevner gode kjøp i fleng;
Hirsekorn (hulled millet)  -   $3,90 for ca 800g  
Hirsemel (millet flour)      -   $2,50 for 650g
Jeg kjøper hirseflak for 35kr for 400g på helsekosten "nær meg".

Amaranthmel                    -  $7,60 for ca 650g
Kamutmel for grøt            -  $3,60 for ca 650g

De har også Ella's Kitchen i ganske mange spennende varianter! Du finner også mange fine kjeks og annen barnemat.

Nå er det iHerb stop for meg! Fem pakker får holde nå, eller - jeg trenger kokosnøttolje og den koster nesten 1/4 av prisen i Norge på iHerb.. Kanskje bare en bestilling til... Internetshopping er farlig!
7 comments:

 1. oh, gjett om jeg skal inn å kjøpe ella's når jeg får penger:) De går det en god del av her i huset:)
  Ellers er det en del annet jeg skal bestille på iherb og ja.

  ReplyDelete
 2. En kan gå seg vill i "hyllene" på iHerb :)
  Kristine

  ReplyDelete
 3. De har fått mye bra Ellas på Røtter på Frogner. Mye grønnsaksblandinger blandt annet!

  ReplyDelete
 4. Det er de grønnsaksblandingene jeg savner her i Fredrikstad :) Et mellommåltid må jo ikke være fruktmos, synes jeg! Men Happy Baby på iHerb har mye fine grønnsaksblandinger. Jeg venter 12 nye, betalte under 100kr for 12 tilsendt..
  Kristine

  ReplyDelete
 5. Iherb er det beste i verden! Jeg tror jeg shopper for rundt 200 kroner i uka, og nå blir det mer når jeg har flere tips av deg :) Kokosoljen er topp, det samme med himalayasaltet og ikke minst chlorellaen som er det eneste jeg kan ta av tilskudd som gir energi da det ikke går i melka. Jeg anbefaler deg å prøve http://www.iherb.com/Clif-Bar-Clif-Kids-Organic-ZBar-Chocolate-Brownie-6-Bars-7-62-oz-216-g/5381?at=0 hvis du har eldre barn som liker godis. Et veldig ok alternativt, jeg spiser det selv i stedet for sjokolade og lurer meg selv med å spise et par ekstra ;)

  ReplyDelete
 6. Iherb er det beste i verden, helt enig!! Jeg har lagt energibaren i ønskelisten, den blir sikkert med neste gang. For jeg liker også sjokolade :D
  Kristine

  ReplyDelete
 7. Bra tips! takk!
  Jeg har en jente på 9 mnd som begynner å bli rimelig lei grøt.. Og vil heller ikke ha andre bra alternativer som avokado/blåbær osv. Nå prøver jeg brød, hjemmelaget (siden alt brød her i USA hvor vi bor er loff..). Leverpostei har jeg ikke funnet her. Er det andre pålegg du kan anbefale? hilens en utvandret norsk mors i amerika

  ReplyDelete