Boken

Oppskrift

Foto ellaskitchen.com/Norge

Mamma har begynt å planlegge påskeutfart. Det nærmer seg ferie - hurra!

Lillesøster kommer til å få smake på den middagen vi spiser, stort sett. Vi bare tilrettelegger litt; koker uten salt og koker hennes litt lenger så det blir mykt og "mos"bart. Moser med gaffel, og tilsetter godt med olje så det får en deilig konsistens!

Likevel, det er godt å ha noe i reserve. Når man er på tur er det greit å ha noe i veska som ligger klart, om sulten skulle melde seg utenfor kjøleskapets rekkevidde. Derfor er mamma glad for at Ella's kitchen har begynt å selge middagsmat. To nye varianter!

Foto ellaskitchen.com/Norge

Innholdsfortegnelsen er en fryd for øyet. Ingen lumske ingredienser, bare grønnsaker, kjøtt og krydder. Blir lillesøster akutt sulten, kan hun bare suge i seg middagen fra den kjekke pakken. Denne blir nok et fast tilskudd i stelleveska!

5 comments:

 1. Det var jammen smart. Vi har prøvd fruktvariantene og er veldig fornøyde med de, men jeg skal også prøve middagsvariantene. Vi skal på ferie om en liten stund, og da må jo disse være supre og ha med seg ;)
  God påske!! Ellen

  ReplyDelete
 2. Hei! Super blogg du har! Er disse å få kjøpt i vanlig matbutikk? Virker genialt når man er på reise:)

  ReplyDelete
 3. Godt med litt reserveløsninger for ferietider ja!

  Vi har kjøpt dem på Obs, men har faktisk sett dem på Rema1000 også. Takk for hyggelig tilbakemelding!

  Kristine

  ReplyDelete
 4. Coop og Eurospar har også glimtet til med disse. Min Knott (9 mnd) elsker fruktvariantene, men middagen er det verre med. Kjøpte en gjeng med forskjellige smaker i UK da vi var der i vinterferien (for å ha i reserve til reising - genial innpakning!), men de har ikke vært noe populære. Tror han synes det er for lite smak, rett og slett, jeg har brukt å ha litt ekstra krydder og slikt i, og gjerne blandet med potet el.l fra egen middag, det hjelper visst;-)

  ReplyDelete
 5. Jeg er også stor fan av innpakningen!

  Det er jo ofte det med smak som blir problemet når de små er vant til fresh mat fra mors gryter. Kjøpematen har lett for å bli litt mer vassen i smaken, enn den som er laget hjemme. Men, som du sier er det jo bare å krydre litt :)

  Kristine

  ReplyDelete