Boken

Oppskrift

Foto; iherb.com

Misforstå meg rett, det stormer aldeles ikke ute. Det er sommer og sol ute, men inne her hos oss, og forsåvidt i hagen vår, har det vært opp mot orkan styrke idag. Mamma er helt ferdig!

Det har vært en av de dagene igjen. De man helst vil, men ikke kan, unngå fordi de kommer som lyn fra klar himmel. De som dukker opp, ut av intet, når alt egentlig burde gått på skinner. En sånn dag der man "begynner på nytt" utallige ganger, men til ingen nytte.

Mamma bebreider seg selv! Det er jo en klar årsakssammenheng. Det dårlige humøret kommer jo mest sannsynlig fra meg, og sprer seg som en dårlig eim i huset. Både lillesøster og storesøster sniffet to ganger og bestemte seg for at - ja dette er en sånn dag. Vi bare hyler, hele tiden, kontinuerlig. Mamma mistenker at lite søvn og et par skjemaer fra NAV som skulle fylles ut var "utslagsgivende"..

Med et hylende og utrøstelig barn på hver hofte er det begrenset hvor mye annet man får gjøre. Det er vanskelig å gå på do, for ikke å snakke om å få laget seg den overmåte viktige morgenkaffen (og stemningen blir jo ikke akkurat bedre av at mamma ikke får koffeinen sin før klokka 12).

Foto; iherb.com

Det har altså vært en dag med utrolig dårlig matstell! Lillesøster plukket opp litt brødbiter og gnagd på kavringen sin, men så kom mamma plutselig på at hun jo hadde fått "Happy Baby" barnematen fra iHerb. Dette er et rimeliger alternativ til Ella's kitchen. Mamma stappet en pose i hver barnemunn, og nøt ... ca 45 sekunders stillhet... De falt i smak, og kan herved anbefales!

Jeg liker at de har fine smoothier med litt mer grønnsaker enn det du får i Norge, også er det jo billigere. Og du så kjekt det var å ha dem i skuffen idag! Lillesøster inhalerte banan, rødbete og blåbær, mens storesøster fortærte grønne bønner, pære og erter.

2 comments:

  1. Huff, sånne dager er pyton! Håper denne dagen er betre!!

    ReplyDelete
  2. Det er pyton, men det skal ikke mer enn en dag med solskinn til før alt er glemt. Og, man kan ikke, med beste vilje, fatte og begripe hvorfor man ønsket seg på jobb igjen igår :D
    Kristine

    ReplyDelete